Завантажити керівництво по роботі в програмі "Меню - розкладка"

Тут Ви можете завантажити керівництво по роботі в програмі “Меню – розкладка”, яке, крок – за кроком, допоможе Вам здійснити всі необхідні настройки і почати роботу без будь-яких ускладнень.

Завантажити інструкцію 

Код доступу, оновлення:

Головне меню програми, принципи роботи в довідниках, довідники: вид харчування, МВО, категорії харчуючихся.


Довідники:  продукти, норми продуктів, вироби та напівфабрикати, рецепти:

Довідники:  вироби та напівфабрикати, технологічні карти, види страв, переведення одиниць виміру, взаємозамінність продуктів, норми використання продуктів, підгрупи продуктів; базове настроювання програми, настроювання звітів:

Документи: надходження та списання продуктів зі складу, друк документів.

Робота з меню

Звіти, архів, зв’язок зі складом, сервіс: