Тут Ви можете завантажити керівництво по роботі в програмі “Меню – розкладка”, яке, крок – за кроком, допоможе Вам здійснити всі необхідні настройки і почати роботу без будь-яких ускладнень.
Код доступу, оновлення:
Головне меню програми, принципи роботи в довідниках, довідники: вид харчування, МВО, категорії харчуючихся.
Довідники: продукти, норми продуктів, вироби та напівфабрикати, рецепти:
Довідники: вироби та напівфабрикати, технологічні карти, види страв, переведення одиниць виміру, взаємозамінність продуктів, норми використання продуктів, підгрупи продуктів; базове настроювання програми, настроювання звітів:
Документи: надходження та списання продуктів зі складу, друк документів.
Робота з меню
Звіти, архів, зв’язок зі складом, сервіс: